divendres, 25 de maig del 2018

FESTA DE L'ESCOLA












Benvolguts i benvolgudes,


Aquest any, es va decidir en una reunió de l’Ampa i amb el acord del claustre de mestres, fer la Festa de Final de Curs de l’Escola el divendres 1 de juny. La festa es farà a l’escola i, en cas de mal temps, a la sala polivalent. Començarà a les 6 de la tarda. Hi haurà un espectacle de màgia i a més a més activitats de dibuix manga, ioga per nens i una activitat en anglès. DJs de 6è i els pares que s’animin amenitzaran la festa durant i després del sopar amb un equip de música que ens deixen des de el ARC. Porteu música!!!

A 3/4 de 8, molt puntual, es farà un petit acte de comiat dels alumnes de 6è a la biblioteca de l’escola.
Per sopar, Bo i sa, l’empresa que s’encarrega del menjador, ens farà una fideuà + gelat. La venda de tiquets tindrà lloc del divendres 25 fins al dimecres 30 , a les 9, a les 12:30h  i a les 16:30h. El preu dels tiquets és 2 euros els nens i 4 euros els adults.
Necessitem que ens informeu si patiu alguna intolerància i/o al·lèrgia. No és cap inconvenient, però ho hem de comunicar a l’empresa perquè ho tinguin present.
De la venda de tiquets se n’encarregaran la classe de 5è. Els diners recollits serviran per pagar el sopar, el cost del espectacle de màgia.

La classe de 5è també seran els organitzadors d’una barra de bar durant la tarda-vespre. Els diners recollits serviran per pagar l’excursió que faran a 6è. Per tant, aquest any L’AMPA no portarà les begudes.
En el cas que alguna família prefereixi no comprar els tiquets i portar-se el sopar també ho pot fer.
Cada família ha de portar la taula, les cadires i plats i coberts. Un cop acabades les activitats organitzades es podran anar muntant al pati de l’escola.

A l’hora del sopar, és responsabilitat dels pares que els nens/es NO entrin a les aules.

Des de l’AMPA demanem la col·laboració de tots els pares/mares que puguin.
Bona Festa i moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada